Agenda

2021

Vanaf maandag 29 november 2021 zijn onze repetities opgeschort, zoals opgelegd door de federale preventiemaatregelen. Zodra de situatie verandert, houden we je hier daarvan op de hoogte.

Allicht komen de gevolgen van de pandemie ook in jullie eigen leven steeds dichterbij. We wensen alle muzikanten goeie moed en veel inspiratie. Hou contact met elkaar: het doet altijd deugd om van mekaar te horen en om mekaar een hart onder de riem te kunnen steken. Blijf repeteren en geniet ongedwongen van je instrument. 

Op 22 en 23 november 2021 bracht het ATV-programma 'In de buurt' een prettig item over ons orkest. Enkele van onze leden waren erbij. Accordeon leren spelen vergt toch wel wat handigheid...

2022

In 2022 nemen we de draad terug op van ons feestprogramma van 2020, maar dan met 52 jaar op de teller. We repeteren ondertussen een stevig concertprogramma bij elkaar.

zondag 13 maart 2022 Aperitiefconcert van Accordeonensemble Cosy en De Notengalm Boechout. Cosy viert dan met veel plezier zijn vijftigjarig bestaan met twee jaar uitstel o.w.v. de coronaperikelen. In zaal Lux, Grote Markt 1 in Kapellen. Start: 11 u.