Meedoen?

We verwachten onze muzikanten op de wekelijkse repetitie van 19.30 u. tot 22 u. op donderdagavond. Kijk wel steeds na in onze agenda - mogelijk zijn er omstandigheden buiten onze wil om, die repeteren onmogelijk maken. 

Op dinsdagavond of zaterdagvoormiddag kunnen we voor leerlingen les of begeleid samenspel organiseren. 

Heb je interesse om met ons mee te doen, of heb je graag meer info, verzend dan ingevuld onderstaand formulier.

W_Repetitie_In_Residence
20130913_dag5_20
Cinema Nostalgica 1
W Repeteren in zaal Den Boom in tijden van Corona

Wij bespelen het chromatisch accordeon, met knoppen of met een pianoklavier. Onze voorkeur gaat uit naar een accordeon met minstens vijf verschillende registers aan de rechterkant.

De muzikant-leerlingen kunnen bij ons terecht voor het chromatisch accordeon pianoklavier of knoppen do 3de rij (B-griff) met schuine bassen.

Als beginnend muzikant is het niet noodzakelijk een accordeon te kopen. Bij verschillende muziekwinkels kan je immers een accordeon huren.

Ons bestuursorgaan bepaalt jaarlijks het bedrag voor een bescheiden lidgeld. Je kan dat halfjaarlijks of jaarlijks afrekenen.

Daarnaast verwachten we dat je de repetities getrouw volgt.

We proberen jaarlijks 'De Notengalm In Residence' te organiseren - een meerdaags verblijf met uitgebreidere repetities én plezante activiteiten. Ook familieleden van de muzikanten zijn daarbij welkom.

Voor al onze activiteiten voorzien we een haalbare deelnameprijs voor de muzikanten.